Ще започна отначало и не ме интересува дали ще бъде с теб или не,
защото знам, че заслужавам да бъда щастлив и никой няма да ме спре!
Ще започна отначало и съжалявам, че заминавам, но просто така трябва.
Ако мислиш, че и ти заслужаваш да бъдеш щастлива, просто ме последвай!
Ще започна отначало и ще бъде всичко различно, без тъга и без сълзи,
защото се уморих така да живея и разбрах, че нещо трябва да се промени!
Ще започна отначало и не ме интересува какво ще говорят след това,
защото днес осъзнах, че най-важно е моето щастие и на любимите ми хора!
Ще започна отначало и ще го направя напук на всички които ме нараниха,
защото си мислеха, че ще ме победят, но определено не успяха да познаят!
Ще започна отначало, защото щастието е най-важно в живота на един човек
и колкото и да говорят след това, няма да ги чувам, защото те ще са зад мен!
© Калоян Калинов All rights reserved.