Mar 8, 2007, 4:06 PM

ЩО Е ТО? 

  Poetry
557 0 6
Неясна, неритмична, разпиляна,
нарочно недовършен стих!
Хем сладка, хем боляща рана,
и зъл тайфун, и пристан тих.

По теб рисува цветно, с пръсти!
В сърцето ти танцува като фея!
И да я мразиш, пак я търсиш,
живота си би дал за нея!

Слънчев лъч в косите и играе,
съблазън нежна в топлото легло...
И с вързани очи ще я познаеш!
Веднага казвай: ЩО Е ТО?

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??