May 3, 2007, 10:51 PM

Що е то? 

  Poetry
626 0 3

ЩО Е ТО?

Трима дрънкачи,
трима духачи,
трима певачи,
трима чукачи
и още три пъти по три
скокливи, пъргави сърни . . .
Що е то? Що е то?
                       Шоуто на Славито.
Трима китаристи,
трима духовисти,
трима вокалисти,
трима ударнисти
и още три пъти по три
красиви грации, добри!
Те радост са за теб и мен
славният балет "Сатен".
И всяка вечер от екрана,
с публика щастлива и засмяна,
гостуват в наш'те домове,
за радост на сърца и умове.

Благодаря ви честно, от сърце,
от множество селца и градове!
Благодаря и аз, че вас ви има
"топлинка" в не отминаващата "зима"!

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??