Nov 23, 2010, 7:49 PM

Що е то? (3) 

  Poetry » For kids
776 0 25

Брей, какъв певец съм само!

От часовник нямаш нужда.

Щом запея сутрин рано,

всеки бързо се събужда.

                                                                            

Аз съм рижа хубавица

и умница, и хитрица…

Бродя в старата гора,

диря зайци за храна.

                                                                         

На цветята е царица,

а пък пълна е с бодли!

Щом откъснеш я с ръчица,

тя те драска и боли!

                                                         

Той е вкусен зеленчук

с витаминчета цял куп!

Но да ви задам въпрос –

може ли да бъде нос?

Може, може, още как,

ама на човек от сняг!

                                                      

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??