Днес, всъщност, съм щастлива,
защото утрото видях,
то посрещна ме с усмивка мила
и за възможностите шанс съзрях!
Щастлива съм, защото виждам
и чувствам красотата на света
и прилив на енергия събужда,
усещането ми за любовта!
Щастлива съм, че днес съм здрава
и всички близки – покрай мен,
за възможността желаното да правя,
да уловя вълшебството на всеки ден!
И без причина съм щастлива,
и радвам се на малките неща...
добрини че правя, че съм жива,
че на приятели усещам обичта!
© Pepi Petrova All rights reserved.