Живее във Одеса поетеса -
разкошна и внушителна жена!
Щом тя в Одеса влезе във морето -
към Варна тръгва приливна вълна!
Когато тя излиза от морето -
от Варна тръгва отливна вълна!
А аз?
Аз също съм поет голям -
щом таз хипербола сполучих да създам!
© Ангел Чортов All rights reserved.