28.08.2010 г., 7:58 ч.

Що значи то голяма поетеса 

  Поезия » Хумористична
660 0 6

 

Живее във Одеса поетеса -

разкошна и внушителна жена!

 

Щом тя в Одеса влезе във морето -

към Варна тръгва приливна вълна!

 

Когато тя излиза от морето -

от Варна тръгва отливна вълна!

 

А аз?

Аз също съм поет голям -

щом таз хипербола сполучих да създам!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??