28 ago 2010, 7:58

Що значи то голяма поетеса 

  Poesía » De humor
665 0 6

 

Живее във Одеса поетеса -

разкошна и внушителна жена!

 

Щом тя в Одеса влезе във морето -

към Варна тръгва приливна вълна!

 

Когато тя излиза от морето -

от Варна тръгва отливна вълна!

 

А аз?

Аз също съм поет голям -

щом таз хипербола сполучих да създам!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??