щом нямаш сили с него да умреш,
щом само плач в гърдите ти напира,
най-лесно струва ти се да се предадеш...
Но да загубиш някой, който си обичал,
далеч не значи той да те загуби
и името, което толкоз често си изричал,
не ще успее от сърцето ти да се изгуби.
Издълбано щом е надълбоко,
приятелството вечно си остава
и дори едно сърце широко -
две във себе си не може да сглобява...
А щом и друго тука се намеси,
то тогава сърчицето прекалява
и мъничкото стъклено човече
на пух в ръцете ти остава...
© Диана All rights reserved.