Aug 18, 2006, 12:03 PM

Щом не си до мен 

  Poetry
900 0 1
Тъжно е без тебе всеки ден.
Проклинам те, че не си до мен.
Тъжно е без теб,
но ще продължа напред!

Сама си - ти постъпи с мен жестоко.
Сама си - вече ти казвам ''сбогом''.
Със сърце те мразя, със сърце те проклинам,
че остави ме сам.

Бавно минава денят ми студен.
Бавно минава щом не си до мен.
Но зная - след теб ще има живот.
Зная - след теб ще има любов.

© Илю All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Личи си, че е изразена силна емоция, а се усещат и противоречия. Разбира се, това е субективно възприемане. Като външна форма не ми допадна. Поздрави.
Random works
: ??:??