Nov 6, 2013, 10:19 PM

Щом повярваш... 

  Poetry
832 0 25

Събери всички силни желания!

Умножи ги със свойте мечти,

а във скобите на неизживяното

всеки страх и вина извади.

 

Раздели радостта на тъгата!

Неизвестното "хикс" намери!

Щом повярваш, че ще решиш съдбата си -

значи можеш сам да я твориш!

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??