Jan 18, 2013, 12:55 PM

*Щрих 18.01.2013 

  Poetry » Love
335 0 0

Вчера беше пъстроцветно,
празнувам вече всеки ден.
Влюбен сякаш мимолетно,
животът мина покрай мен...

Днес отново чувствам, дишам.
Светя, смея се и все така -
Продължавам да обичам
и да се радвам на света!

Утре у дома ни ще те преоткрия.
Всеки щрих във вечността е нов...
Мъничко от тебе само ще отпия
и ще се разтворим във ЛЮБОВ...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??