Dec 31, 2010, 11:51 AM

Шушулкино 

  Poetry » Love
595 0 6

Шушулкино

Драскотина по сърцето
в пътя ми след теб стои.
Нещо много са далеко
Витлеемските звезди.
Пак разгребвам сняг със длани,
троша хлебец, сипвам зърно...
Птича песен да остане,
Топлината да се върне...
Вълненият шал ме хапе,
а в душата ми е яма...
От ресниците закапва
Тъмнината, щом те няма...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??