Oct 6, 2009, 7:58 AM

Сигнално... 

  Poetry
441 0 7

Във сивото прозорче

на душата,

белеят старите сигнали.

Белязани от времето

скрижали,

лежат, дълбоко притаени.

А листът

тежичко

изпод перото

стене. Прокъсва

всеки миг,

във тайнствени овали.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??