Apr 11, 2021, 10:47 PM  

Сигурна съм... 

  Poetry » Love
271 0 1

 

Сигурна съм...

 

Сигурна съм, че с нея никога зимата не сте яли сладолед,

никога не сте пели силно заедно в колата,

сигурна съм, че не сте гледали кино от първия ред,

че никога не сте прескачали незаконно огради...

 

Сигурна съм, че той няма да излезе на сцената за мен

и да изпее моята любима песен пред всички...

Няма на красиво място просто да ме отвлече

и по темперамент никога на тебе няма да прилича...

 

Сигурна съм, че той не може да стреля с лък,

сигурна съм, че тя не може като мен да пее...

Както съм сигурна, че бяхме един за друг,

но избрахме да съществуваме, вместо да живеем...

 

29/30.06.2020

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??