Nov 29, 2018, 12:50 AM

Сила 

  Poetry » White poetry
669 1 0

Сила.

Той настъпва.

Сила.

Крачка напред.

Мъка.

Стиснати устни.

Той заспива.

Оставам назад.

Сила.

Реших.

Сила.

Сега съм непобедима.

Сила.

Но колко ми липсва.

И поглеждам -

усмивка и сълзи.

Сила.

Болезнена лъст.

И сила - 

тъмна, гореща, кипнала кръв...

28.11.2018

 

 

© Teddy Daniel K. All rights reserved.

На Ч.Н. 

Бял стих. Болка. Сбогом.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??