Сила.
Той настъпва.
Сила.
Крачка напред.
Мъка.
Стиснати устни.
Той заспива.
Оставам назад.
Сила.
Реших.
Сила.
Сега съм непобедима.
Сила.
Но колко ми липсва.
И поглеждам -
усмивка и сълзи.
Сила.
Болезнена лъст.
И сила -
тъмна, гореща, кипнала кръв...
28.11.2018
© Teddy Daniel K. Всички права запазени