Силата е в нас,
приятели!
Заложена е
в слънчевия сплит.
Полузаспала,
но искрата й
очаква
истинския взрив.
Когато ще открием,
че единствено
спасението
в наши е ръце,
а само вярата,
че силни сме,
никога
не ще ни подведе.
И без да хленчим,
без да обвиняваме,
да изградим пак
същностното Аз
и пътя свой
към утре да проправим,
без риск да изгорим.
Без страх.
Тогава ще загърбим
сенките,
болката изгаряща.
Греха.
Ще обуздаем,
ще изчистим мислите,
и полетим...
с пречистени сърца.
© Таня Мезева All rights reserved.