Dec 14, 2009, 3:33 PM

Силата на думата 

  Poetry » Other
704 0 1

Скрита дълбоко някъде в душата,

живее болката от казаната дума,

която наранява със стрелата

ближните ни в миг на гняв безумен.

 

Страдат те от тези люти рани,

които сърцата им глождят надълбоко

и да простят опитват, за да стане

в душите им просторно и широко.

 

Но раната кърви си безутешно

и никога не може да зарасне,

тя отпечатък оставя свой успешно,

дори когато животът им угасне.  

© Виктор Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??