Aug 31, 2006, 1:17 AM

Силна да ме виждаш 

  Poetry
623 0 1
Отрових си душата
и сърцето, и всичко
ми се изписа на лицето.
Няма да простя!
Сред чувствата се скитам,
място да открия.
Болката прикривам:
силна искам да ме виждаш!

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??