Aug 23, 2008, 9:02 AM

Силната жена 

  Poetry
913 0 17

               Силната жена
                                         На Ани Събева - с обич!

Познавате ли силната жена?...
Аз някога се запознах със нея!...
Свърза ни случайно...  котешка съдба...
да ви разкажа - как ли ще успея!...

Че силна е - повярвайте в това -
по силна от реките, от простора...
тя честичко поплаква си с тъга,
но с Бога... никога не смеела да спори!...

Понеже някога, отдавна - ей така -
решил е Господ - да не ходи -
"Насън аз волно си летя" - намигна ми -
душата ми - в градини броди!...

Обича котки - често ги сънува -
в котешкото царство е царица...
Когато нямаш си нозе -
крилете знаеш колко струват!...

По-силна е - повярвайте - от рицар!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??