Sep 16, 2009, 1:18 PM

Силуети 

  Poetry » Phylosophy
779 0 14

Призрачни фаталности се крият
в стаята тъй прашна, там, където
зад завеси от самотности умират
намигванията беззвездни на небето.

А на пода силуетът дреме
с дъх на вечна залезност, което...
предвещава счупено от прашност време,
както и само безсмъртие проклето.

© Преследваща северния вятър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??