16.09.2009 г., 13:18 ч.

Силуети 

  Поезия » Философска
778 0 14

Призрачни фаталности се крият
в стаята тъй прашна, там, където
зад завеси от самотности умират
намигванията беззвездни на небето.

А на пода силуетът дреме
с дъх на вечна залезност, което...
предвещава счупено от прашност време,
както и само безсмъртие проклето.

© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??