Feb 21, 2009, 12:47 PM

Silver Angel 

  Poetry » Love
638 1 0


 

Красиво е твоето име,

 нежна е твоята душа,

 скоро ти ме нарече любима

 и поиска с теб да продължа.

 

Нощем изричам твоето име,

 дори когато оставам сама,

 пак се чувствам щастлива,

 че се сбъдна моята мечта.

 

 Нежно ми шепнеш, че ме желаеш,

 че никога не си обичал така,

 че дори когато те няма,

 аз няма да бъда сама.

 

 Сребърен ангел, от тебе изпратен,

 ще бди над мене в нощта

 и сутрин, когато те няма,

 ще ме целуваш с утринна роса.

 

 На залез при мен ще се връщаш,

 понесен на ангелски крила,

 при мен като дете да се сгушиш

 и безмълвни да слеем нашите тела... 

© Ирена Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??