Apr 22, 2015, 4:23 PM

Символ на живота 

  Poetry » Love
340 0 0

                                              Символ на живота

 

Нощта се ражда в твоите ръце

от твоите чувства, любов и сърце

дарявай нежност и  тихи ласки

дарявай прегръдки топли, мъжки.

 

Лъчите слънчеви спират в твоя сън

покажи на света и твоя  блян

не се гневи на утрешния ден

ражда се в твоите ръце и си  променен.

 

Ако в съня ти спре жената в бяло

любовта стои на облаче спряло

мечтите в красив букет се вплитат

обич дръзка и топлина се вричат.

 

В теменужената нощ живей, обичай  

с лилавия воал душата обличай  

и сърцето приема една свидна любов

ръце да протегнеш  ти си готов.

 

И раждането на нощната омая....

с радост се спира в деня! Аз зная!

Пролет бяла носи чувства и живот,

символ на живота, на радост и любов.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??