Aug 24, 2019, 3:21 PM

Синева 

  Poetry » Love
1000 5 4

Синьо небе, синьо море.

Корабче бяло

в душата ми плува.

Само вода е,

къде да се спре?

Зная, безкрайно

към теб ще пътува.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??