Jun 6, 2012, 9:34 AM

Сини палатки 

  Poetry » Other
517 0 0

Сини палатки -

излет насилствен,

къщите падат

от труса убийствен.

 

Сини палатки,

наситено сини,

спомени сладки,

изведнъж убити.

 

Любимият там е,

в новия си дом -

синя палатка

и черен живот.

 

Любимата чака

той да се върне,

все го оплаква,

сърце ù се къса.

 

Далече от него

по принуда,

в безизвестност

и мъка.

 

Сини палатки -

излет насилствен,

миговете сладки,

отново ги искам.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??