Apr 17, 2015, 7:45 AM

Синовно 

  Poetry » Other
388 0 3





Ела, когато вече нямам дни.
Ще слушам мълчаливо аз –
за всичко, що тежи ти, говори.
Заспиш ли – чакай ме тогаз.

 

До тебе ще приседна в тъмното,
ще галя тихо твоите коси,
ще те целуна аз по челото,
ще благославям:”Жив и здрав бъди!”.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??