Jan 15, 2011, 7:43 PM

Сиротна душа 

  Poetry » Love
622 0 0

Душата ми сиротна си остана

като капчица вода, далеч от океана.

И болката, и мъката, че теб те няма,

превърнаха сърцето ми в рана.

 

С вопъл думите ми стихнаха

сред безнадеждна хорска пустота.

И само тялото ми днес те вика,

отново да пресътвори мига.

 

Но теб те няма. Ти си надалече,

приютил се в други две ръце.

Поне щастлив да знаех, че си вече,

щях да те забравя на часà.

© Валентина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??