Jan 12, 2020, 7:54 PM

Сияние от небесата 

  Poetry » Love
419 0 0

Гали ме небесно сияние,

сред студ топли чело,

крепи духа ми в страдание

и сред беди ми е крило.

И от този ангел бял

по-прекрасна не съм видял.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??