Jul 27, 2009, 12:02 AM

Скарлет 

  Poetry » Love
741 0 0

Тя е всичко, за което мечтаят.

Тя е красива, кокетна и буйна.

Тя е краткото щастие

в онази, незабравимата утрин.

 

Тя големи зелени очи

бавно в сърцето ти впива.

Иска да получи твойте пари,

да бъде за кратко щастлива.

 

А докопа ли се до свойто желание,

тя към друго мигом се втурва.

А получи ли твойто признание,

трябва недостижимия да погубва.

 

И така години тя пропилява,

не успявайки да бъде щастлива.

Колко жалко, в края самичка остава,

плачейки за него – Любимия.

 

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??