Пътувам по света
скитам се, творя.
Мечтая себе си да споделя
да бъда ценна, да горя!
Рисувам, пея в красота,
Земята гали моите стъпала,
потъвам с радост в нейните недра
изпълнена с хармония и тишина.
Морски брегове и синева
са част от моята съдба...
Обгръщат сетивата
и ме даряват с вътрешна отплата.
Аз дишам дълбоко, затварям очи
усещам в сърцето си чужди съдби.
Докосвам ги нежно като с перце
и болката стопява се под моите ръце.
Енергия чиста, любов и красота
дарявам на света, от сърце и от душа.
Обичам хората, обичам живота.
Обичам безвремието, не нося хомота
на чуждото “трябва”, на светски окови
градя света върху свои основи.
© Елена Трендафилова All rights reserved.