Apr 21, 2019, 9:39 PM

Скитник 

  Poetry » Other
364 3 1

Сълзите ми - сълзи на скитник

под навес нейде приютен.

Мечтите ми - мечти на скитник

да бъде вкъщи някой ден.

 

Душата ми - душа на пътник

забравена на стръмен склон.

Душата ми - душа безпътна,

забравила за роденият си дом.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??