Sep 26, 2009, 9:47 PM

Скришом 

  Poetry
483 0 8

Видя ли ме в

съня си тази нощ?

Нали ми каза,

че отдавна го желаеш.

Аз бях сега. И съм преди...

(За утре - може би не зная.)

Приседнала във старото кресло.

Мълчах

и тайничко

те наблюдавах.

Скришом.

Във душата ти надничах...

Потърсих там за себе си

най-скритото парче.

За да не ме виждаш.

И да не те будя.

Всъщност спиш ли?

Или така ми се струва?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??