Jan 5, 2019, 6:33 PM

Скромно мнение 

  Poetry » Phylosophy
288 2 5

Живях почтено и смирено.

За бъдещето нямам страх.

Оставям нещо сътворено,

когато се превърна в прах.

 

И някой с нещо ще ме помни,

а друг ще носи моя знак.

Ще тлеят стъпките ми скромни,

ще грее залезът ми благ.

 

Когато някой се помъчи

да се будалка с тоз живот,

вместо напразно да се пъчи

да се потруди чак до пот.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??