Jun 11, 2007, 9:26 PM

Скулптура 

  Poetry
598 0 3
Скулптура

Аз съм топка бяла глина
      в ръцете ти,
            художнико незнаен.
Отдавна чакам
      ти женските ми форми
               да изваеш.
Гърдите стегнати,
       бедрата тръпнещи
               и стъпалата
дирещи жарава...
Във нея с обич ще се хвърля
        и в устрема си  ще забравя,
                че топка бяла глина съм.
                Все още...

© Величка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??