Dec 29, 2016, 5:59 PM

Сладка драма 

  Poetry » Other
236 0 2

Не съм пророк или гадател,

но се увличам по мечти.

Не съм крадец или предател...

Куршум към мене не лети.

 

И тук съм вече от години,

и знам на любовта гласът.

Живея сред простори сини,

расте в очите ми светът.

 

А в този свят и мен ме има,

и в него не живея сам.

Че в пролет, лято, есен, зима

аз имам нещо да му дам.

 

Пред мене не стои програма

да го променям тоз живот.

Това е сладката ми драма:

да продължавам своя род.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??