Jul 11, 2015, 6:28 PM

Сладострастна нощ 

  Poetry » Erotic
799 0 1

Мрачна стая...
Сладострастна нощ...
Две тела разбиват тишината...
Сладък стон и много мощ,
ненаситните недра изгарят от наслада...
Безкрайна сласт... и ритъм луд,
телата сякаш подлудява...
Копнежен зов... и страстен вик...
после политане във небесата...

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре описваш вулканичната сила на телата, Пламена!
    Звучи ми сякаш преживяно. Поздрав!
Random works
: ??:??