Mar 22, 2024, 9:34 PM

След казуса „Желева“ 

  Poetry
51 0 0

Докато български си бяха,

                              живееха си бейски.

Гафовете сгафиха, когато

                              станаха и европейски.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??