След края на света
Хората се хванали за гуши.
В пламъци гори Земята.
Прибрал техните души,
доволен отстрани се смее Сатаната.
Това е края на света!
Но утре той, ако не свърши?
След хикс години, може би,
Астероид от нас започнатото
ще довърши!
Ако с нашата пепел и диоксид
животът на Земята не свърши?
След игрек години, може би,
Супер вулкан, с пепел от Ада
от нас започнатото ще довърши!
Ако с ядрените ни бомби и централи
светът на Земята не свърши,
то Слънцето, след зет години, може би,
с ядрената си програма ще го довърши!
Светът ще свърши -това е ясно,
но завистта пак ще я има!
Ще завиждат на Земята от ляво и дясно
планетите и звездите над нея
в Космическата Зима!
© Никола Яндов All rights reserved.