May 1, 2008, 12:54 PM

След обичане 

  Poetry
598 0 3
Закърняло.
Неизраснало.
Сакато.
Недоразвито.
Закъсняло.
Недопаснало.
В пазвено...
Разбито.

Вечните оправдания.
Като пред прощаване.
Провокирано его.
Все безсилни очи.
Колко лесно забравено
недаване!
Удавен ищах във порои вини.

Безотказно се моли
сърцето.
Мазохистично.
Измъчено с глад за стрели...
Колко мрачно и празно е нощем
небето...
От несбъднатите падащи звезди.

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??