Mar 7, 2008, 8:00 PM

След сляпата любов 

  Poetry » Other
1062 1 30
Изрязах от очите си картините
със сивите нюанси на раздялата.
Останаха ми само драскотините
от сляпата любов - неоцелялата.
Онази, без която съм измислена.
Научих и езика на търпението...
защото не успях да съм единствена,
забравих на утехата значението.
Погребах обичта във самотата си
и дълго се лекувах със мълчание.
Изтривах от сърцето отпечатъци,
залепнали след твойто оправдание.
А прагът на вратата ми се рони.
По стъпките ти ходих до премала
и нищо, че леглото ми те помни.
След сляпата любов съм още цяла.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??