Nov 13, 2007, 12:04 PM

След теб (2) 

  Poetry » Love
631 0 11

Любов без жертви няма!

Аз изгубих своята дъга.

След теб остана черно-бяла

изстрадалата ми душа...

 

 

 

П.С.:Любов без жертви няма! Един човек веднъж ми го доказа и аз така и не го забравих!...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??