Sep 22, 2009, 12:43 PM

След теб 

  Poetry » Other
741 0 0

Ледена уста,
целува ме Смъртта,
приказка една,
след края търкулва се сълза.
Плащаш си за час,
за да чуеш своя глас.
Вселена от самота,
прегръщаш ти тъга.
Живееш с непознати,
чакаш дракони крилати.
Искам да избирам,
искам да намирам,
искам да мечтая,
страха да закопая.
Но доверието губиш,
искаш да не се събудиш
и затова, с ледена уста
чакам да ме целуне тя –
                                                                            Смъртта.


---------------------------------

Из цикъл "Моя любов"

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??