Mar 23, 2019, 9:07 AM

След теб в този свят... 

  Poetry » Love
352 6 3

След теб ще разболея този свят! 

От мъката, която предусещам. 

Вината си превърнал бих във Ад, 

надеждата - във болка, нечовешка... 

След теб ще бъде празно и студено. 

Денят ще се превърне в тишина. 

Луната ще е кърваво-червена, 

а слънцето ще гине в лепкав мрак... 

Какво ми е направил този свят, 

че пъклено му мисля отмъщение? 

Виновни са крадците на душа̀, 

и аз - че не измолих опрощение... 

Безбройно много пъти си отивах, 

но никога не ти обърнах гръб. 

Една любов навярно е изстинала, 

нечуващи сърцата - плът до плът... 

Не искам да познавам този свят, 

във който ще се губя без ръцете ти... 

Напук! Нарочно! На инат -

ще те обичам повече от туй, че мразя

себе си... 

 

Стихопат. 

(DannyDiester)

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??