Nov 14, 2024, 10:19 AM

След врящата ни нежност 

  Poetry » Love
102 0 0

Убихме се чрез огън и любов,

след стотната несбъдната надежда.

А с тебе сме без избора на ход

в чудесната илюзия за вечност.

 

И черни са сърцата ни до гроб,

след бездната на врящата ни нежност.

От стотния несбъднат шанс у зов

и с тебе се убихме с плам и честност.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??