Dec 27, 2021, 9:39 AM

След зимите 

  Poetry
332 0 2

Зимите в мене превалят
и кокиче наднича в душата ми.
Вярвам, че грешки не се повтарят
и по-мъдри ще бъдат делата ми. 

 

Бялото в мене изплува
и се отразява в очите светлината му. 
Птицата в мен не се страхува
и са готови за полет крилата й. 

 

Зимата в мен се стопява
и изгрев топъл се ражда в гърдта ми,
а времето като в сито отсява
най-ценните неща в света ми. 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  720 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Милена! 🥰 Честито Рождество! Здраве, мир и любов в душите и дома! 🙏
  • Размислиха ме и ме докоснаха думите ти с нежност, ефирност, вяра, надежда и любов. Честито Рождество Христово! Честит Стефановден!
Random works
: ??:??