Mar 30, 2011, 9:34 PM

Следобеден грях 

  Poetry » Love
326 0 0
Очи, препълнени с желание...
докосват безвремието примряло...
виното разлива цвят в кристална чаша...
преплетените пръсти тайно облаци докосват...
устните, до кръв прехапани,
издават стон след стон...
а сатенът долу танцува...
попива аромата на любов
на две тела... сливащи се във едно...
настръхналата кожа нежността издава на голите бедра...
а пръстите сякаш света по тях изучават...
парченца ябълки от прозореца,
граничещо с безсрамие воайорстват...
воайорстват дори и листчетата рози...

тихо шепнат "Обичам те"...

залязващото слънце порочно зад завесите наднича...
неочаквано във чашата прониква
в следобеден грях
и екстаз, примесен със разлято вино...

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??