May 8, 2010, 8:53 AM

Сложи си очилата 

  Poetry » Phylosophy
1289 0 19

Утро  е,    красиво  като  пролет...
Защо  като,  та  тя  е  тук  сега?!
Усмихната... във  чувствен полет
влива    обич    в  твоята    душа.

Птиче   ято   чурулика   дръзко,
надпявайки  се  с малките деца.
А песента омайваща разпръсква
желание   да   вдишваш  красота.

Ветрове да сбираш  във  косите,
топло слънце грейнало в дланта,
зайчета,   подскачащи   в    очите,
влюбени    усмивки.    Светлина.

Щастие  да можеш да откраднеш
от      малките    наглед    неща.
Камъчета   цветни    от  водите -
кристалните - в житейската река. 

Тогава жив си! Вдишваш топлината.
Светът  мечтае   заедно    със   теб.
В     утрото   сложи      си   очилата -
онези, пролетните, и...  напред.  

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??