Apr 30, 2006, 4:24 PM

Случайните неща 

  Poetry
2125 0 1

Най-приятни са случайните срещи,

най-сладки са случайните неща,

най-хубави са случайните мигове.

Но не всичко в този живот е случайно,

нищо не е напразно и излишно.

Всяка случайност идва

ненадейно и внезапно,

но всяка случайност

не идва напразно.

Тя идва не случайно,

да заговори или да повтори

нещо случило се и преди

И сега, и във времето, нали?

Нищо случайно не е случайно,

всичко случайно говори

и някога може да се повтори.

© Екатерина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всичко в живота ни се случва в точното време и на точното място. Няма нищо случайно колкото и да изглежда. Много хубаво си го казала!!! Поздрав!!!
Random works
: ??:??